Regulament de ordine interioara Casa Yachi

În calitate de Proprietari, dorim sa aveti o sedere placuta în casa Noastra, asigurându-va ca ne vom stradui ca toate serviciile oferite sa fie la nivelul cerintelor/asteptarilor dumneavoastra.

Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii Casei –  Casa Yachi  din Vama Veche in conditii civilizate si conform normelor legale.

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor în incinta hotelului. El se aplica tuturor turistilor, care îl accepta prin însusi faptul cazarii lor în camerele noastre si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve.

Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte/asteptari in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori, va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara:
– timpul de receptie/cazare în camerele puse la dispoziția turiștilor se face de la ora 16:00 pana la ora 22:00 , prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în sistemul de gestiune si pentru a se elibera cheia aferenta camerei rezervate. Turistilor li se va permite cazarea in Camera doar conform numarului de persoane specificat pe voucherul de cazare sau factura aferenta rezervarii. Cazarea in camere a copiilor se va permite doar dupa confirmarea varstei acestora prin actul de identitate doveditor si achitarea suplimentelor de cazare corespunzator varstei. Achitarea tuturor costurilor aferente cazarii si serviciilor solicitate se va face la receptie în momentul sosirii. Din momentul preluarii cheii de la receptie, turistul raspunde pentru camera in care se cazeaza si se obliga sa respecte urmatoarele reguli interioare.

Oaspetii trebuie:
– sa nu deterioreze amenajarea sau obiectele din dotarea vilei, in caz contrar acestia datoreaza Casei suma egala cu valoarea amenajarii / obiectului deteriorat si manopera aferenta;
– sa nu preia la plecare vreun obiect din dotarea Casei Yachi ;
– sa pastreze linistea astfel incat sa nu deranjeze alti turisti in intervalul orar 22:00 9:00 ; – sa nu foloseasca prosoapele sau lenjeria pentru: sters parul vopsit, pentru demachiat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala etc. Prosoapele se vor folosi pentru uz corporal. Daca vor fi identificate prosoape sau lenjerie deteriorate de utilizarea necorespunzatoare a turistului, acestea se vor imputa ca dauna si se vor achita de catre turistul raspunzator. In caz contrar, Proprietarul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea camerei turistului si a face evacuarea acestuia fara restituirea contravalorii serviciilor achitate.
– sa nu intre fara permisiunea Proprietarului in alte camere sau in spatiile destinate doar personalului Hotelului;
– sa anunte persoanele care vin in vizita nefiind cazate in Casa Yachi ; intrarea acestora in hotel se va face doar in urma legitimarii la receptia Vilei ;
– sa nu lase copiii nesupravegheati in niciunul dintre spatiile vilei ; orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor in incinta Casei Yachi , nu este responsabilitatea noastra ci a persoanelor care insotesc copiii si sunt insarcinate de supravegherea acestora;
– sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotarea Casei Yachi ;

Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau a utilizarii facilitatilor hotelului fara respectarea normelor de Securitate corespunzatoare acestora, nu este responsabilitatea noastra.
Sunt interzise : prepararea alimentelor si consumul acestora in camera.
Interzis accesul cu consumatori electrici: resouri, radiatoare, fierbatoare in Casa.
Se interzice accesul turistilor în bucataria, barul  sau alte zone private ale Casei. Este interzisa folosirea device-urilor din incinta (calculatorul, aparatura de sonorizare, etc.) Casei Yachi fara acordul Conducerii.

Este interzis fumatul în camera si în celelalte spatii ale Casei Yachi , cu exceptia spatiilor special amenajate din incinta Casei, a teraselor si a gradinii. Fumatul este permis in balconul camerei.

Este interzisa aruncarea mucurilor de tigari si a cojilor de semnite in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere. Mucurile de tigara se vor stinge in prealabil.

Se interzice cu desavarsire introducerea în vila de armament, arme albe sau substante lacrimogene. Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope este interzis si se pedepseste.

Gunoiul si resturile menajere se vor depozita în sacii menajeri din cosurile de gunoi amplasate in camera sau spatiile special amenajate pentru depozitarea gunoiului.

Nu aruncati în WC obiecte care ar putea conduce la avarierea statiei de colectare a rezidurilor.

Predarea cheii la receptie dupa expirarea perioadei rezervate se va face pana cel tarziu la ora 9:00-11:00 AM, dupa ce s-a realizat verificarea camerei de catre personalul de serviciu al vilei.

Turist / Oaspete este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al Vilei Casa Yachi.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri în consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse.

Acest regulament vine în întampinarea asteptarilor turistilor / oaspetilor nostri. În cazul nerespectarii lui, ne rezervam dreptul interzicerii accesului în incinta Casei sau evacuarea din Casa a turistilor in cauza.

Va multumim pentru întelegere si va dorim un sejur cât mai placut !

CONDUCEREA Casei Yachi